By John Borgkilde
Posted: Updated:
0 Comments

borgkildesblog.dk har de seneste 7-8 måneder kørt på lavt blus. Blogbogstaverne var lagt på hylden, men er nu støvet af og tilbage på tastaturet. Fingrene kan igen danse.

Blogredaktøren har hverken været sjælelig ustabil, fysisk underdrejet eller ligeglad. Den enkle årsag er derimod, at han kort efter nytår kom til at sige ja til en tidskrævende opgave; Et bogprojekt om jyske emigranter på Fyn – gennem 125 år.

Nu er han klar til at puste nyt liv i den digitale historiebog, som sendes i kredsløb med rum til reflektioner, skæve vinkler og opdateringer fra en farverig og broget hverdag – tilsat passende dosis af konversationer, replikskifter, palaver og samtaler med mennesker på min vej.

De er ikke kedelige. De fleste har en historie at fortælle. Der skal formidler. Al det og meget mere vil redaktøren dele med sine venner – og alle de andre.

borgkildesblog.dk forbliver hverken kunst eller forum for debat, polemik og kloge-Åger. Bloggen er derimod et uafhængigt, upolitisk og non-kommercielt hyggehjørne.

Det kan godt være det knirker lidt hist og her, men skriverens lidenskabelige nysgerrighed er intakt. Den går aldrig på pensi0n.

Blogvognen kører igen og blokken er tilbage i inderlommen.

Legepladsen erklæres hermed for genåbnet.

 

 

Related Posts

Peter Rahbek sammen med sin far dagen før han forlader barndomshjemmet i Skjern – og flytter til...

“Tre eller fire af de talentfulde unge mennesker, vi arbejder med lige nu, kommer videre inden for...

“Billetsalget går helt fantastisk. Vi er lige nu over 1100 solgte billetter foran sidste år –...